BUSINESS IMAGING SOLUTIONS

Otkrijte na koji način rješenja tvrtke Epson i njezinih partnera iskorištavaju mogućnosti naših pisača, višefunkcijskih pisača (MFP) i skenera dokumenata kako bi zadovoljili potrebe tvrtki svih veličina te na koji se način mogu prilagođavati kako bi zadovoljili potrebe vertikalnih tržišta.

OBRATITE NAM SE

Veliki izbor rješenja za sve vrste tvrtki

Epsonovi uređaji kompatibilni su sa softverskim uslugama i rješenjima koja mogu znatno unaprijediti radne procese i kontrolu troškova u vašoj tvrtki, poboljšati učinkovitost i omogućiti besprijekornu integraciju uređaja u okruženja koja su podložna stalnim promjenama.

UPRAVLJANJE OPREMOM

MOBILNO ISPISIVANJE

MOBILNO SKENIRANJE

SNIMANJE DOKUMENATA

TIJEK RADA I UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA

UPRAVLJANJE IZLAZNIM DOKUMENTIMA

KOMPATIBILNOST SUSTAVA

Prikaži sva rješenja

U nastavku pogledajte sva naša softverska rješenja i pregled kompatibilnosti sustava, uključujući i one koje pružaju naši partneri.

PRIKAŽI RJEŠENJA
 

Upravljanje opremom

Centralno upravljajte svojim pisačima i skenerima kako biste omogućili automatski prijenos podataka s uređaja, čime ćete uštedjeti vrijeme i novac te tako optimizirati iskoristivost i produktivnost.

 

Mobilno ispisivanje

U današnje vrijeme, organizacije upotrebljavaju niz poslovnih aplikacija kako bi korisnicima omogućile produktivne načine rada. U nastavku pogledajte dostupne aplikacije koje mogu zaposlenicima pomoći održati produktivnost jednostavnim mobilnim ispisivanjem putem pametnih telefona i tableta.

 
 

Mobilno skeniranje

Usluge mobilnog skeniranja i skeniranja u oblaku omogućuju vam bežično skeniranje putem pametnih telefona i tableta u vašem domu, uredu i dok ste u pokretu.

 

Snimanje dokumenata

Pretvorite fizičke informacije u digitalni sadržaj kojim se može upravljati i koji povećava sigurnost podataka poslovanja vaše tvrtke. Pogledajte rješenja za snimanje dokumenata koja se besprijekorno integriraju s Epsonovim uređajima.

 
 

Tijek rada i upravljanje dokumentima

Preuzmite nadzor nad svojim dokumentima. Analizirajte, organizirajte i distribuirajte skenirane informacije svoje tvrtke, omogućujući pojednostavljivanje strukturiranih i nestrukturiranih poslovnih podataka, istovremeno osiguravajući da podaci budu dostupni odgovarajućim osobama unutar tvrtke.

 

Upravljanje izlaznim dokumentima

Zaštitite uređaje od neovlaštene uporabe provjerom autentičnosti korisnika pomoću čitača kartica, prijava, lozinki ili PIN kodova i održavajte nadzor nad troškovima ispisa omogućavanjem mogućnosti odgođenog ispisa koje smanjuju uporabu papira za zaostale ispise. Svrha rješenja za upravljanje izlaznim dokumentima je poboljšanje produktivnosti zaposlenika, istovremeno omogućujući sigurno okuženje za ispisivanje, skeniranje i kopiranje, čime se štite resursi vaše tvrtke.

 
 

Kompatibilnost sustava

Epsonovi proizvodi nude mogućnosti sistematizacije i integracije s nizom platformi i aplikacija, s ciljem zadovoljavanja potreba niza tvrtki raznih veličina, od malih pa sve do velikih klijenata.

 

Softverska rješenja

Odaberite softversko rješenje

KATEGORIJA

VRSTA

KOMPATIBILNA PLATFORMA

VERTIKALNA TRŽIŠTA

Prikazuje se od proizvoda
Prikazuje se od proizvoda
Prikaži sve

Obratite nam se danas

Da biste dobili više informacija o rješenjima tvrtke Epson, unesite svoje podatke u nastavku i kontaktirat će vas predstavnik tvrtke Epson.

Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Ispunite ovo polje
Želim primati informacije o budućim Epsonovim proizvodima, promocijama, ponudama i događajima putem e-pošte.
Sigurnosna provjera

To će nam pomoći da utvrdimo da se radi o stvarnoj osobi, a ne o sustavu koji šalje neželjenu poštu.

Polja označena zvjezdicom „*” su obavezna