PAPIR ZA LIKOVNU UMJETNOST

Odaberite papir za ispisivanje fotografija i likovnih umjetnina dizajniran za optimalne rezultate s korištenjem Epson pisača i tinti.

PAPIR ZA LIKOVNU UMJETNOST

Pamučni papiri za likovnu umjetnost

Epson nudi četiri vrste pamučnih papira za likovnu umjetnost, dizajniranih za visokokvalitetnu reprodukciju fotografija i likovnih umjetnina. Papiri su prikladni za umjetnike, fotografe, tiskare i muzeje.

Ostvarite najbolje rezultate s Epson Ultrachrome tintama

Sve će izgledati baš onako kako se sjećate, uz prirodne boje, neprimjetne gradacije, realistične tonove kože i više.

UltraChrome K3/K3+VM
UltraChrome HD/HDR
UltraChrome HDX
UltraChrome Pro

Pogodni za Digigraphie

Ovi pamučni papiri za likovnu umjetnost omogućuju pogodnosti ispisa najveće kvalitete i razinu dosljednosti potrebnu za ograničena izdanja. Susreću i premašuju ispit otpornosti na izbljeđivanje u 60 godina za pigmentne UltraChrome tinte i certificirani su za Digigraphie¹.

Glavne značajke

Kompatibilni proizvodi

Svi papiri za likovnu umjetnost opsežno su testirani i izrađeni su za rad sa sljedećim pisačima.

Studije slučaja

Vizija, stavovi i novosti iz tvrtke Epson osmišljeni da nadahnu, informiraju i pomognu – saznajte više o industrijskim trendovima, poslušajte kako naši klijenti primjenjuju naše proizvode i iskoristite uvide kako biste utemeljili svoje odluke na činjenicama.

Novosti

Saznajte više o proizvodima koje predstavljamo, kako ih naši klijenti koriste, o našim stavovima i mišljenjima o događajima u svijetu u kojem živimo i radimo.

Digigraphie®

Nove mogućnosti za umjetnost

Rješenje Digigraphie® tvrtke Epson otvorit će niz novih mogućnosti. Zahvaljujući rješenju Digigraphie®, svijet umjetnosti sada može koristiti prednosti digitalne tehnologije.

¹ Rezultati ispitivanja izvedenih u ustanovi Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE) u Francuskoj.