PRELAZAK NA TINTNI ISPIS

Niži troškovi rada kako bi se osigurala veća isplativost, uz veću produktivnost i manje održavanja.

SERIJA WORKFORCE PRO

Stvorite produktivnije radno mjesto uz Epsonove tintne pisače

Ove serije pisača za male radne skupine savršene su za poslovno okruženje. Od malih ureda do velikih tvrtki, ovi modeli pisača tvrtkama mogu pomoći pri smanjenju troškova i prekida u radu te poboljšati njihovu produktivnost. Istovremeno se smanjuje njihov utjecaj na okoliš i poboljšava reputacija u vezi s korporativnom društvenom odgovornosti. Zahvaljujući dokazano učinkovitoj tehnologiji PrecisionCore bez topline koja nudi brzinu, kvalitetu i pouzdanost, možete biti sigurni u svoj izbor.

Naravno, zahvaljujući tintnoj tehnologiji, svi ovi modeli mogu se pohvaliti jednostavnim ispisom i održavanjem. Ne samo da to potiče produktivnost, već svojim beskontaktnim postupkom ispisa koji ne proizvodi toplinu omogućava i fleksibilnost medija.

Poslovni izazovi

Tvrtke se mogu suočiti s brojnim izazovima. Saznajte kako vam serija WorkForce Pro može pomoći pri njihovu rješavanju uz mogućnost povećanja produktivnosti.

Otkrijte našu ponudu

Mnogo je toga vrijedno divljenja u seriji WorkForce Pro, ali nekoliko značajki zahtijeva posebnu pažnju.

VELIKE BRZINE SKENIRANJA I NAPREDNE ZNAČAJKE

Document Capture Pro pojedincima omogućava jednostavno skeniranje, spremanje i dijeljenje informacija tvrtke. Napredne značajke imenovanja, razdvajanja i usmjeravanja dokumenata čine skeniranje jednostavnim − i logičnim.

JEDNOSTAVNO KORISNIČKO SUČELJE

Ubrzajte tijek rada svog ureda pomoću jednostavnog i intuitivnog dodirnog sučelja veličine 10,9 cm koje se može pronaći na višenamjenskim modelima.

KRATKO VRIJEME DO KRAJA ISPISA PRVE STRANICE

Za razliku od laserskih, ovi pisači se ne moraju zagrijati te zbog toga mogu brže ispisati prvu stranicu.

ČVRSTI PRETINCI ZA PAPIR VELIKOG KAPACITETA

S maksimalnim kapacitetom od 830 listova (uz dodatni pretinac za papir), vaš tim može raditi bez prekida.

Jednostavna upotreba za maksimalnu učinkovitost

Poboljšajte svoje radne procese s jednostavnim jednonamjenskim i višenamjenskim pisačima. Kretanje funkcijama i značajkama jednostavno je zahvaljujući intuitivnom digitalnom dodirnom sučelju višenamjenskih uređaja. Tehnologija tintnog ispisa predstavlja jednostavan ispis na širokom rasponu medija i veličina stranica.

Smanjite potrebu za zamjenom tinte

Novi sustav opskrbe tintom omogućava lakšu zamjenu i bolju iskoristivost ispisa stranica. Ispisujte do 10.000 stranica jednobojno ili 5.000 u boji bez zamjene potrošnog materijala3. To podrazumijeva brži ispis koji se postiže uz vrlo malo održavanja.

Konstruirani za mobilno, moderno radno mjesto

Pomoću bežičnog ispisa pretvorite mobilne uređaje i tablet računala u moćan alat za produktivnost. Za ispis u pokretu, jednostavno dodirnite kompatibilni Android uređaj na pisaču da biste iskoristili prednosti NFC-a. Uz Epson Open Platform i našu suradnju s dobavljačima softvera možete pronaći rješenje ispisa koje će odgovarati vašim potrebama.

Mijenjanje budućnosti ispisivanja tehnologijom bez topline

Prijelaz s laserskih na pisače bez topline pomoći će vam da smanjite potrošnju energije i da smanjite utjecaj ispisa na okoliš.

Pisači u boji WorkForce Pro A4

WorkForce Pro A4 za jednobojan ispis

WorkForce Pro A3+ u boji

Opskrbite se potrošnim materijalima

Tintu je potrebno mijenjati rijetko, ali kada budete trebali to učiniti, postupak je jednostavan. Mrežna trgovina tvrtke Epson olakšava narudžbu zamjenskih paketa za seriju WorkForce Pro.

Želite znati više?

Razgovarajte s nekim iz našeg tima kako biste otkrili kako možete smanjiti troškove i raditi učinkovitije

¹ Usporedba je izvedena između 10 najprodavanijih laserskih pisača u boji u Zapadnoj, Srednjoj i Istočnoj Europi, s brzinom ispisa između 1 i 30 stranica u minuti, prema definiciji IDC-a u 12 mjeseci do lipnja 2017. godine. Podaci o trošku po stranici (CPP) preuzeti su iz obavještajnog izvješća GAP-a za kolovoz 2017., a prosječni trošak zabilježen je u Njemačkoj, Francuskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu (s vrijednošću u eurima, kako navodi GAP). Vrijednosti tvrtke Epson utemeljene su na preporučenoj maloprodajnoj cijeni XXL paketa tinte (iskoristivost ispisa od 5.000 stranica, prema standardu IEEE/ISO 24711/24712). Cijena za konkurentne modele bila je najniži dostupni trošak po stranici.

² Usporedba je izvedena između 10 najprodavanijih laserskih pisača u boji u Zapadnoj, Srednjoj i Istočnoj Europi, s brzinom ispisa između 1 i 30 stranica u minuti, prema definiciji IDC-a u 12 mjeseci do rujna 2017. godine. Podaci preuzeti od tvrtke BLI.

³ Približna iskoristivost ispisa stranica. Stvarna iskoristivost ispisa stranica može se razlikovati ovisno o slikama koje se ispisuju i uvjetima upotrebe. Dodatne informacije potražite na stranici www.epson.eu/pageyield

Na temelju Epsonovog izračuna, Epson WorkForce Pro WF-C8190DW upotrebljava 83 % manje energije od pisača HP Color LaserJet Enterprise M750dn, koji je najprodavaniji model jednofunkcijskih pisača formata A3 u boji s mogućnošću ispisa od 21 do 30 stranica u minuti (IDC, tromjesečno praćenje vanjskih uređaja za ispis (Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker), isporuke od četvrtog tromjesečja 2015. do trećeg tromjesečja 2019., objavljeno u drugom tromjesečju 2020.). Metodologija temeljena na „Uobičajenoj potrošnji energije", utvrđena u okviru i/ili simulirana u skladu s postupkom ispitivanja ENERGY STAR i prikazana u kWh godišnje.