Fine Art Cotton Textured Bright A3+ 25 Sheets

Teksturirani i živopisni ispis
Kreirajte reprodukcije umjetničkih djela ili dajte novi izgled ispisanim primjercima fotografija uz ovaj teksturirani papir koji podsjeća na tradicionalne papire za akvarel. Bezkiselinski hladno prešani pamučni arhivski papir reproducira boje, tonove i detalje te ih još godinama održava takvima. Osmišljen je kako bi besprijekorno radio s Epsonovim asortimanom pisača koji koriste pigmentne tinte.
SKU: C13S450289
Pronađite dobavljača
Fine Art Cotton Textured Bright A3+ 25 Sheets
Pregled

Pregled

Arhivska kvaliteta

Proizveden u poznatoj tvornici papira, ovaj profinjeni pamučni umjetnički papir izrađen je korištenjem visoko kvalitetnih sirovina koje su odabrane kako bi proizvele papir izvrsnih arhivskih svojstava, a rezultat su ispisani primjerci u kojima ćete još godinama uživati.

Izvanredne boje i detalji

Dajte ljepoti svojih fotografskih ili umjetničkih kreacija da zrači živim bogatim bojama i dubokim crnilom udruživanjem naše napredne tinte UltraChrome s vrhunskim teksturiranim Fine Art papirom. smišljen kako bi radio u tandemu, naš Fine Art Cotton Textured papir koristi tehnologiju premaza papira koja osigurava mogućnost reprodukcije najšire palete boja koju naše tinte dozvoljavaju, a istovremeno postiže savršene detalje koji su naglašeni lijepom teksturom papira.

Cjelokupno rješenje

Kako postići najbolje rezultate uz najmanje gnjavaže? Korištenjem proizvoda koji su razvijeni kako bi radili zajedno. Naši papiri, tinte, pisači, ispisne glave i softver su svi testirani kako bi pružili optimalne rezultate, ostavljajući Vas bez briga.

Brzo i jednostavno postavljanje

Naši papiri su uključeni u upravljačke programe za pisače Epson Surecolor SC-P kako bi Vas sve postavke dočekale spremne i ispisivanje učinile jednostavnim.

Završni sloj koji najbolje odgovara vašim potrebama

Bez obzira radi li se o svijetlo-bijeloj glatkoj površini za fotografske radove ili o prirodno bijeloj teksturiranoj površini za umjetničke reprodukcije, ovaj asortiman će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Modeli serije

Ostali proizvodi iz serije

Proizvod