Premium Glossy Photo Paper - 10x15cm - 20 listova

Jeste li spremni svoje fotografijepodići na novu razinu? Neovisno o tome jeste li fotograf u usponu ili jednostavno želite snimiti najbolje moguće obiteljske fotografije, ovaj Premium sjajni fotopapir omogućuje vam da jednostavno postignete bolje rezultate. Uz naše papire i tinte, bez ikakva napora možete snimati sjajne, visokokvalitetne i dugotrajne fotografije koje ćete s ponosom pokazivati.
SKU: C13S041706
Pronađite dobavljača
Premium Glossy Photo Paper - 10x15cm - 20 listova
Pregled

Pregled

Dovršite sliku

Nemojte dopustiti da vas sputavaju fotopapiri slabije kvalitete - ovaj Premium sjajni fotopapir naglasit će istinsku ljepotu vaših fotografija. Od epskih krajolika do dragocjenih obiteljskih trenutaka, ovaj sjajni fotopapir visoke kvalitete svemu će dati idealni završni dodir. Osim što izgleda posebno, ovaj smolom obloženi papir oduševljava i na dodir zahvaljujući svojoj težini od 255 grama.

Najbolje partnerstvo

Kombinacija Epsonovih papira i tinti omogućuje vam da snimite živopisne fotografije otporne na mrlje i vodu, prekrasnih nijansi i nevjerojatnih detalja. Ovaj je papir posebno osmišljen kako bi bio kompatibilan sa širokim rasponom Epsonovih tinti i pisača te postigao najbolju moguću kvalitetu. To znači da će sve izgledati baš onako kako se sjećate, uz prirodne boje, neprimjetne gradacije, realistične tonove kože i više.

Čuvajte svoje fotografije u godinama koje dolaze

Na fotografijama možete sačuvati trenutak koji je proletio - možete biti sigurni da su ovi papiri dizajnirani i testirani da nude dugotrajno rješenje u kombinaciji s našim pisačima i tintama.

Odlični za svaki pisač

Naši papiri nude sjajne rezultate s pisačima i tintama drugih proizvođača, stoga svatko može iskoristiti Epsonovu stručnost.

Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice