SKU: C13S041624
Pregled

Pregled

Dovršite sliku

Nemojte dopustiti da vas sputavaju fotopapiri slabije kvalitete - ovaj Premium sjajni fotopapir naglasit će istinsku ljepotu vaših fotografija. Od epskih krajolika do dragocjenih obiteljskih trenutaka, ovaj sjajni fotopapir visoke kvalitete svemu će dati idealni završni dodir. Osim što izgleda posebno, ovaj smolom obloženi papir oduševljava i na dodir zahvaljujući svojoj težini od 255 grama.

Najbolje partnerstvo

Kombinacija Epsonovih papira i tinti omogućuje vam da snimite živopisne fotografije otporne na mrlje i vodu, prekrasnih nijansi i nevjerojatnih detalja. Ovaj je papir posebno osmišljen kako bi bio kompatibilan sa širokim rasponom Epsonovih tinti i pisača te postigao najbolju moguću kvalitetu. To znači da će sve izgledati baš onako kako se sjećate, uz prirodne boje, neprimjetne gradacije, realistične tonove kože i više.

Čuvajte svoje fotografije u godinama koje dolaze

Na fotografijama možete sačuvati trenutak koji je proletio - možete biti sigurni da su ovi papiri dizajnirani i testirani da nude dugotrajno rješenje u kombinaciji s našim pisačima i tintama.

Odlični za svaki pisač

Naši papiri nude sjajne rezultate s pisačima i tintama drugih proizvođača, stoga svatko može iskoristiti Epsonovu stručnost.

Kompatibilne glavne jedinice