Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 listova

Premium Semigloss foto papir
Tretirajte svoje fotografije kako zaslužuju i izradite kod kuće ispisane primjerke dostojne izložbe uz ovaj Premium Semigloss foto papir. Ovaj visokokvalitetni foto papir od 251 gsm je trajan i ima suptilnu polusjajnu površinu koja će otkriti pravu ljepotu vaših fotografija.
SKU: C13S041332
Pronađite dobavljača
Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 listova
Pregled

Pregled

Nadmašite profesionalce

Iskoristite njihove prednosti uz ovaj profinjeni polusjajni foto papir bilo da ispisujete portrete ili krajolike. Njegova elegantna polusjajna površina ističe detalje na svakoj snimci, smanjujući potencijalni odsjaj. Uz ovaj papir lako je podići fotografije na profesionalnu razinu kvalitete.

Najbolje partnerstvo

Ispisujte brzosušeće fotografije otporne na mrljanje i vodu, živopisnih boja, prekrasnih nijansi i nevjerojatnih detalja kad kombinirate Epsonove papire i tinte. Ovaj je papir posebno napravljen za rad s Epsonovim tintama i pisačima koji pružaju najbolju moguću kvalitetu.

Uživajte u svojim fotografijama još godinama

Fotografije mogu zabilježiti prolazan trenutak, no budite sigurni da su ovi papiri osmišljeni i testirani tako da pruže dugotrajno rješenje u kombinaciji s našim pisačima i tintama.

Sjajni za svaki pisač

Naši papiri donose sjajne rezultate s pisačima i tintama drugih proizvođača, tako da svi mogu iskoristiti prednosti Epsonove stručnosti.

Modeli serije

Ostali proizvodi iz serije

Proizvod
Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice