Velvet Fine Art Paper, A3+, 260g/m2, 20 Sheet

Ovaj 100% pamučni papir težine 260 g/m² s osnovom koja ne sadrži kiseline odlikuje se svijetlom bijelom površinom za izvrsnu reprodukciju boja. Ima najveći D-Max među svim pamučnim papirima i trenutačno se suši.<br /><br />Naš Enhanced Matte Posterboard idealan je za fotografe koji žele očuvati ravnu mat površinu s krutošću otisnutog proizvoda.
SKU: C13S041637
Velvet Fine Art Paper, A3+, 260g/m2, 20 Sheet
Pregled

Pregled

Umjetnicima i fotografima potreban je niz medija za profesionalan rad, stoga smo s ponosom uveli Fine Art Papier - naš prvi pamučni papir za digitalni otisak. Sa 100% pamučnom osnovom, neutraliziran i bez kiselina, ovaj papir prevučen je našim popularnim poboljšanim mat premazom zbog čega vam nudi izvanredan raspon boja i visoki D-Max.<br /><br />Baršunasta površina osobito je omiljena kod fotografa i drugih umjetnika jer ostavlja dojam antičkog papira vrhunske kvalitete. Kombiniranjem impresivnog grafičkog pamuka s Epsonovom tehnologijom stvoren je papir koji će u narednim godinama postati klasik.<br /><br />Savršen, pouzdan papir za prezentacije i izvještaje.<br /><br />Ovaj sjajno bijeli karton savršen je za kratkoročne natpise i plakate. Daje visoko zasićene slike, a pri tome zadržava izvrsnu osvijetljenost i detalje u sjenama. Ovaj višenamjenski karton osmišljen je prvenstveno za uporabu s Epsonovom tintom UltraChrome™, a može se upotrebljavati i s tintama na bazi bojila.<br /><br />Hobisti, profesionalni fotografi i digitalni umjetnici u papiru EPSON Enhanced Matte Posterboard pronaći će vrhunsko rješenje za svaki projekt.

Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice

Modeli u nastavku kompatibilni su s jednim ili više proizvoda iz te linije. Za više pojedinosti slijedite veze u nastavku ili pogledajte priručnik za vaš proizvod.