Fine Art Cotton Smooth Bright A4 25 Sheets

Uglađeni i živopisni ispis
Uživajte u glatkom i svjetlom završnom sloju ovog umjetničkog papira. Bezkiselinski vruće prešani pamučni arhivski papir koji koristi iznimno kvalitetne sirovine vjerno će reproducirati boje, tonove i detalje te ih još godinama održati takvima. Osmišljeni su kako bi besprijekorno radili s Epsonovim asortimanom pisača koji koriste pigmentne tinte.
SKU: C13S450274
Pronađite dobavljača
Fine Art Cotton Smooth Bright A4 25 Sheets
Pregled

Pregled

Arhivska kvaliteta

Proizveden u poznatoj tvornici papira, ovaj profinjeni pamučni umjetnički papir izrađen je korištenjem visoko kvalitetnih sirovina koje su odabrane kako bi proizvele papir izvrsnih arhivskih svojstava, a rezultat su ispisani primjerci u kojima ćete još godinama uživati.

Izvanredne boje i detalji

Dajte ljepoti svojih fotografskih ili umjetničkih kreacija da zrači živim bogatim bojama i dubokim crnilom korištenjem naše napredne tinte UltraChrome s vrhunskim papirom Fine Art Cotton Smooth. Ovaj Fine Art papir koristi tehnologiju premaza papira koja osigurava mogućnost reprodukcije najšire palete boja koju naše tinte dozvoljavaju, a istovremeno postiže savršene detalje i glatke prijelaze tonova.

Cjelovito rješenje

Kako postići najbolje rezultate uz najmanje gnjavaže? Korištenjem proizvoda koji su razvijeni kako bi pouzdano radili zajedno. Naši papiri, tinte, pisači, ispisne glave i softver su svi testirani kako bi pružili optimalne rezultate, ostavljajući Vas bez briga.

Brzo i jednostavno postavljanje

Naši papiri su uključeni u upravljačke programe za pisače Epson Surecolor SC-P kako bi Vas sve postavke dočekale spremne i ispisivanje učinile jednostavnim.

Završni sloj koji najbolje odgovara vašim potrebama

Bez obzira radi li se o svijetlo-bijeloj glatkoj površini za fotografske radove ili o prirodno bijeloj teksturiranoj površini za umjetničke reprodukcije, ovaj asortiman će zadovoljiti i najzahtjevnije.

Modeli serije

Ostali proizvodi iz serije

Proizvod