Photo Paper Glossy - 13x18cm - 50 listova

Fotografije vas u trenu mogu vratiti u posebne i sretne trenutke, stoga svoje uspomene zabilježite na ovom cjenovno prihvatljivom sjajnom fotopapiru. Ne trebate birati fotografije - zahvaljujući ovom cjenovno povoljnom fotopapiru visoke kvalitete možete ispisati sve svoje najdraže fotografije.
SKU: C13S042545
Pronađite dobavljača
Photo Paper Glossy - 13x18cm - 50 listova
Pregled

Pregled

Fantastične, dostupne fotografije

Što ako postoji fotopapir na koji se možete osloniti kad je riječ o kvaliteti i pritom se ne brinuti o cijeni? Možete dobiti sve to uz ovaj 200-gramski papir presvučen smolom, što omogućuje sjajne rezultate po iznenađujuće prihvatljivoj cijeni. Usto, fotografije možete ispisivati na zahtjev i kad vama odgovara. Oživite fotografije na ovom cjenovno pristupačnom sjajnom fotopapiru i podijelite ih s voljenim osobama.

Ispisivanje je partnerstvo

Kombiniranje Epsonovih papira i tinti omogućuje vam uživanje u živim bojama, prekrasnim nijansama i nevjerojatnim detaljima. Ovaj je papir posebno osmišljen kako bi bio kompatibilan sa širokim rasponom Epsonovih tinti i pisača te postigao najbolju moguću kvalitetu. To znači da će sve izgledati baš onako kako se sjećate, uz prirodne boje, neprimjetne gradacije, realistične tonove kože i više.

Odličan za svaki pisač

Naši papiri nude sjajne rezultate s pisačima i tintama drugih proizvođača, stoga svatko može iskoristiti Epsonovu stručnost.

Modeli serije
Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice