Proofing Paper White Semimatte, DIN A3+, 100 Sheets

Ovaj papir za probni otisak posebno je koncipiran za tintu UltraChrome K3 i nudi izvrsnu kratkoročnu stabilnost za stroge standarde probnog otiska, s tonom podloge i razinom sjaja za primjenu u komercijalnom tisku.
SKU: C13S042118
Proofing Paper White Semimatte, DIN A3+, 100 Sheets
Pregled

Pregled

Epson Proofing Paper White Semimatte koncipiran je s prirodno bijelom podlogom debljine 250 mikrona, bez optičkih posvjetljivača, i idealan je za probni ispis širokog raspona komercijalnog offset ispisa kada je točnost boja izrazito važna. Najčešće se upotrebljava za kvalitetne tiskane proizvode u listovima kao što su brošure, jamstva, naslovnice knjiga i posteri.

Ovaj papir laminiran je prema strogim standardima, posebno optimiziran za probne otiske s tintom Epson UltraChrome K3 i odlikuje se izvanrednom stabilnošću. Njegova težina, ton podloge i široki gamut boja čine ga idealnim izborom za komercijalni probni otisak.

Kao i svi Epsonovi inovativni mediji, ovaj papir načinjen je kako bi pružio najveću moguću rezoluciju i zasićenost boja. Kao i uvijek, Epsonovi potrošni materijali jamče Epsonovu kvalitetu.

Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice

Modeli u nastavku kompatibilni su s jednim ili više proizvoda iz te linije. Za više pojedinosti slijedite veze u nastavku ili pogledajte priručnik za vaš proizvod.