Traditional Photo Paper, DIN A3+, 325g/m2, 25 Sheets

Ovaj papir ima vlaknastu podlogu fotografskog papira od 300 g/m², debljinu od 13 mm, ne sadrži kiseline ni lignin, odlikuje ga glatka i sjajna površina s mikroporama (F-tip) s minimalnim razlikama u sjaju. Nudi iznimno visoku D-Max vrijednost, širok gamut boja i trenutačno sušenje.
SKU: C13S045051
Traditional Photo Paper, DIN A3+, 325g/m2, 25 Sheets
Pregled

Pregled

Epson Traditional Photo napravio je proboj u proizvodnji papira. Osmišljen je isključivo za uporabu s Epsonovom tintom UltraChrome K3 i razvijen u suradnji s mnogim vodećim profesionalnim fotografima kako bismo bili sigurni da zadovoljava njihove najstrože zahtjeve.Mnogi od onih koji su pridonijeli razvoju Traditional Photo papira su primijetili da ih podsjeća na cijenjene papire sa srebrovim halidima, a također omogućuje veću kreativnu kontrolu zahvaljujući iznimnoj D-Max vrijednosti i prijelazima crno-bijelih tonova. Na istom papiru možete ispisivati i vrhunske slike u boji - nešto što nije bilo moguće s klasičnim papirima s vlaknastom osnovom.Spajajući umijeće tradicionalne fotografije s lakoćom i kontrolom digitalnih uradaka, ovaj jedinstveni medij nudi iste duboke crne tonove, suptilne prijelaze tonova i dugotrajne rezultate poput papira za tamnu komoru iz prethodnih generacija. Njegova vlaknasta osnova ima bogatu površinu, kontinuirani ton i meki sjaj koji su idealni za stvaranje zapanjujućih ispisa u boji ili neutralnih crno-bijelih ispisa koji zadržavaju izgled i osjećaj klasičnog vlaknastog papira.Kao i svi Epsonovi inovativni mediji, ovaj papir načinjen je kako bi pružio najveću moguću rezoluciju i zasićenost boja. Kao i uvijek, Epsonovi potrošni materijali jamče Epsonovu kvalitetu.

Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice

Modeli u nastavku kompatibilni su s jednim ili više proizvoda iz te linije. Za više pojedinosti slijedite veze u nastavku ili pogledajte priručnik za vaš proizvod.