Fine Art Cotton Smooth Natural A3+ 25 Sheets

Uglađeni i profinjeni ispis
Iskusite gladak i prirodan završni sloj ovog vruće prešanog pamučnog arhivskog papira koji će vjerno reproducirati boje, tonove i detalje te ih još godinama održati takvima. Možete očekivati iskustvo bez gnjavaže jer su osmišljeni kako bi besprijekorno radili s Epsonovim asortimanom pisača koji koriste pigmentne tinte.
SKU: C13S450268
Pronađite dobavljača
Fine Art Cotton Smooth Natural A3+ 25 Sheets
Pregled

Pregled

Arhivska kvaliteta

Proizveden u poznatoj tvornici papira, ovaj profinjeni pamučni umjetnički papir izrađen je korištenjem visoko kvalitetnih sirovina koje su odabrane kako bi proizvele papir izvrsnih arhivskih svojstava, a rezultat su ispisani primjerci u kojima ćete još godinama uživati. Prirodno bijela boja ovog papira, koja ne sadrži sredstvo za optičko osvjetljavanje (bez OBA-a), posebno je prikladna za konzervaciju po muzejskim standardima.

Izvanredne boje i detalji

Dajte ljepoti svojih fotografskih ili umjetničkih kreacija da zrači živim bogatim bojama i dubokim crnilom korištenjem naše napredne tinte UltraChrome s vrhunskim papirom Fine Art Cotton Smooth. Ovaj Fine Art papir koristi tehnologiju premaza papira koja osigurava mogućnost reprodukcije najšire palete boja koju naše tinte dozvoljavaju, a istovremeno postiže savršene detalje i glatke prijelaze tonova.

Cjelokupno rješenje

Kako postići najbolje rezultate uz najmanje gnjavaže? Korištenjem proizvoda koji su razvijeni kako bi pouzdano radili zajedno. Naši papiri, tinte, pisači, ispisne glave i softver su svi testirani kako bi pružili optimalne rezultate, ostavljajući Vas bez briga.

Brzo i jednostavno postavljanje

Naši papiri su uključeni u upravljačke programe za pisače Epson Surecolor SC-P kako bi Vas sve postavke dočekale spremne i ispisivanje učinile jednostavnim.

Završni sloj koji najbolje odgovara vašim potrebama

Bez obzira na kakvom projektu radite, naš asortiman Fine Art papira ima završni sloj koji će vam odgovarati, bilo da je to Smooth Bright, Smooth Natural, Textured Bright ili Textured Natural.

Modeli serije

Ostali proizvodi iz serije

Proizvod