Usain + Epson:
pobjednički tim

Epson i Bolt udružuju snage kako bi osnažili kupce i pomogli unaprijediti obrazovanje.

Usain + Epson: pobjednički tim

Epson je 2021. godine sklopio partnerstvo s Usainom Boltom, najbržim čovjekom na svijetu. Osmerostruki osvajač zlatne olimpijske medalje, poznat diljem svijeta kao najbolji sprinter svih vremena, Usain je sada Epsonovo zaštitno lice u Europi i afričkim zemljama u kojima se govori francuski. Kao ambasador tehnologije marke, Usain se zalaže za svakodnevne prednosti Epsonove sveobuhvatne linije tehnoloških rješenja za dom, poslovanje i obrazovanje.

EcoTank

Usain je zabavljao obožavatelje i Epsonove kupce na svoj opušteni način jer Epsonove pisače EcoTank možete doslovno samo napuniti i opustiti se. Punjivi spremnici za tintu iznimno visokog kapaciteta omogućuju ispis na tisuće stranica bez gnjavaže oko zamjene uložaka s tintom.

Oduševljen sam što ću raditi s Epsonom na širenju vijesti o pisačima EcoTank. Pisači EcoTank uklanjaju brojne frustracije koje izaziva ispis s ulošcima, stoga sve što može malo olakšati život mora biti dobra stvar.

Poslovni proizvodi

Usain prepoznaje vrijednost brzine i učinkovitosti te stoga obožava Epsonove inovativne poslovne proizvode. Skeneri za bržu i pametniju digitalizaciju, pisači EcoTank Pro koji nude ekonomičan uredski ispis i projektori koji su savršeni za velike prostore, predavaonice i suradnička radna okruženja.

Rješenja za profesionalce

Poput Usaina, naši proizvodi postižu nevjerojatne rezultate. Naši roboti SCARA najbolji su u svijetu u posljednjih deset godina2, a uz to smo i vodeći proizvođač pisača za priznanice u zapadnoj Europi3. Zapravo, Epson nudi specijalizirana rješenja koja pomažu tvrtkama u brojnim sektorima: od pisača za velike formate, tkanine i znakovlje do robotskih rješenja, mPOS pisača te pisača za priznanice i etikete. Svako je rješenje osmišljeno kako bi se povećala produktivnost poslovanja te pružio brz, pouzdan i fleksibilan ispis visoke kvalitete. Razumijemo vaše profesionalne izazove i težimo dizajniranju najboljih proizvoda na svijetu kako biste bili ispred konkurencije.

Iza kulisa

Kako je biti na snimanju s Usainom Boltom?

Pogledajte galeriju:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

1 ReadyPrint EcoTank – smanjite troškove ispisa do 90 %

Izračun za Epson ReadyPrint Unlimited uključuje bočice s tintom (koje dolaze s pisačem) i odgovarajuću naknadu za aktivaciju uređaja, zajedno s troškovima pretplate za ispis maksimalne količine stranica unutar relevantnog plana tijekom razdoblja od pet godina, u usporedbi s prosječnim troškovima kupnje jednog pisača (s priloženim ulošcima) i ispisa iste količine stranica (ispisani primjerci formata A4 i standarda ISO/IEC 24711) s originalnim potrošnim materijalom koji se koristi u 50 najprodavanijih potrošačkih pisača (prema podacima istraživanja tržišta tvrtke GfK za tintne uređaje za ispis i prodajna mjesta uložaka za tintni ispis za Njemačku, Francusku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolsku i Italiju za razdoblje od travnja 2019. do ožujka 2020.). Trošak po stranici izračunat s obzirom na prosječne troškove ispisa za tih 50 najboljih modela, izračunat dijeljenjem relevantnih prihoda od prodaje uložaka i ukupne iskoristivosti po jediničnoj prodaji (prema podacima istraživanja tržišta tvrtke GfK za prodajna mjesta uložaka za tintni ispis za Njemačku, Francusku, Veliku Britaniju, Španjolsku i Italiju za razdoblje od travnja 2019. do ožujka 2020.).

ReadyPrint Flex – smanjite troškove tinte do 70 %

Izračun za Epson ReadyPrint Flex uključuje troškove pretplate za ispis maksimalne količine stranica unutar relevantnog plana u usporedbi s prosječnim troškovima ispisa iste količine stranica (ispisani primjerci formata A4 i standarda ISO/IEC 24711) s originalnim potrošnim materijalom koji se koristi u 50 najprodavanijih potrošačkih pisača (prema podacima istraživanja tržišta tvrtke GfK za tintne uređaje za ispis i prodajna mjesta uložaka za tintni ispis za Njemačku, Francusku, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španjolsku i Italiju za razdoblje od travnja 2019. do ožujka 2020.). Trošak po stranici izračunat s obzirom na prosječne troškove ispisa za tih 50 najboljih modela, izračunat dijeljenjem relevantnih prihoda od prodaje uložaka i ukupne iskoristivosti po jediničnoj prodaji (prema podacima istraživanja tržišta tvrtke GfK za prodajna mjesta uložaka za tintni ispis za Njemačku, Francusku, Veliku Britaniju, Španjolsku i Italiju za razdoblje od travnja 2019. do ožujka 2020.).

2 Tržišni udio na temelju jedinične prodaje industrijskih robota SCARA, 2011. – 2020. Fuji Keizai „2012. – 2021. Svjetsko tržište robota i buduća gledišta”

3 IDC, Procjena tržišta POS pisača za zapadnu Europu CY 2020, pošiljke za 2020., objavljeno u travnju 2021.