WorkForce Pro WF-C529R Series

A4 RIPS pisač visoke učinkovitosti
Uz velike brzine ispisa i manje zauzimanje prostora naš najnoviji A4 RIPS pisač odlikuju niski ukupni troškovi vlasništva i smanjen utjecaj na okoliš.
Visoka iskoristivost tinte od čak 50.000 stranica pri crno-bijelom ispisu i 20.000 stranica pri ispisu u boji čini ga snažnom komponentom svakog ureda. Povećajte poslovnu produktivnost uz manje intervencija, kratko vrijeme ispisa prve stranice te sigurna pravila ispisa i radne procese, a sve to uz niže troškove ispisa i manji utjecaj na okoliš.
WorkForce Pro WF-C529R Series
Pregled

Pregled

Niski tekući troškovi

Visoka iskoristivost tinte smanjuje potrebu za čestim narudžbama i zamjenama potrošnog materijala te omogućuje predviđanje troškova ispisa i konkurentne ukupne troškove vlasništva. Uz to, inkjet tehnologija podrazumijeva manje zamjenskih dijelova i tako smanjuje skrivene troškove servisiranja i intervencije.

Visoka produktivnost

Kratko vrijeme ispisa prve stranice od 4,8 sekundi pri crno-bijelom ispisu i 5,3 sekunde pri ispisu u boji iz načina pripravnosti te brzine ispisa od čak 24 stranice u minuti pri ispisu u boji i monokromatskom ispisu (ISO brzina) pomažu vam da održite visoku produktivnost. Uz poboljšanu trajnost od 240.000 stranica možete ispisivati više i dulje. Maksimalan kapacitet za papir od 1.330 listova znači manje vremena potrošenog na ponovno punjenje.

Nizak utjecaj na okoliš

Osim što omogućuje brži ispis, naša inkjet tehnologija ne treba zagrijevanje i tako smanjuje utjecaj ispisa na okoliš jer pruža niskoenergetsko rješenje uz manje potrošnog materijala. Visoka iskoristivost tinte znači manje otpada od potrošnog materijala, a ne moraju vas brinuti ni ispuštanje praha iz tonera ni emisije ozona.

Stvoren za ured

WF-C529RDTW jedan je od rijetkih poslovnih, jednofunkcijskih A4 pisača koji nudi siguran ispis s autentifikacijom korisnika uz Epson Print Admin.

Glavne značajke

  • Niski troškovi uporabe Iskoristite prednosti niskih ukupnih troškova vlasništva
  • Kratko vrijeme ispisa prve stranice 4,8 s pri crno-bijelom ispisu i 5,3 s pri ispisu u boji iz načina pripravnosti
  • Mali gabarit Jednostavnije smještanje u uredima ili radnim mjestima s malo prostora
  • Smanjite svoj utjecaj na okoliš Mala potrošnja energije smanjuje emisiju CO2, a nema ni emisije ozona
  • Sigurnost ispisa uz autentifikaciju S aplikacijom Epson Print Admin

Preuzmite dodatne informacije

BIJ Range CEE PDF
Modeli serije

Otkrijte ostale proizvode u seriji

Dodatna oprema

Dodatna oprema

Paper Management

Paper Management

Proizvod
Potrošni materijal

Epson tinte razvijene su za besprijekoran rad s Epsonovim pisačima kako bi se osigurao jasan tekst otporan na razmazivanje koji će trajati generacijama.

Mogućnosti proširenog jamstva uz CoverPlus

CoverPlus nudi brz, pouzdan servis za Epsonove proizvode.

Proizvod