WorkForce Pro WF-C579RDWF Series

Isplativ A4 RIPS MFD uređaj
Naš najnoviji A4 RIPS višefunkcijski uređaj odlikuju velike brzine ispisa, skeniranja i kopiranja uz manje zauzimanja prostora, niske ukupne troškove vlasništva i nizak utjecaj na okoliš.
Povećajte poslovnu produktivnost uz manje intervencija, kratko vrijeme ispisa prve stranice te sigurna pravila ispisa i radne procese, a sve to uz niže troškove ispisa i manji utjecaj na okoliš. Visoka iskoristivost tinte od 50.000 stranica pri crno-bijelom ispisu i 20.000 pri ispisu u boji, velike brzine obostranog skeniranja i široka lepeza rješenja poslovnih radnih procesa čine ga snažnom komponentom svakog ureda.
WorkForce Pro WF-C579RDWF Series
Pregled

Pregled

Niski tekući troškovi

Visoka iskoristivost tinte smanjuje potrebu za čestim narudžbama i zamjenama potrošnog materijala te omogućuje predviđanje troškova ispisa i konkurentne ukupne troškove vlasništva. Uz to, inkjet tehnologija podrazumijeva manje zamjenskih dijelova i tako smanjuje skrivene troškove servisiranja i intervencije.

Visoka produktivnost

Kratko vrijeme ispisa prve stranice od 4,8 sekundi pri crno-bijelom ispisu i 5,3 sekunde pri ispisu u boji iz načina pripravnosti, brzine ispisa od čak 24 stranice u minuti pri ispisu u boji i monokromatskom ispisu (ISO brzina) te velike brzine obostranog skeniranja od 60 stranica u minuti pomažu vam da održite visoku produktivnost. Uz poboljšanu trajnost od 240.000 stranica možete ispisivati više i dulje. Maksimalan kapacitet za papir od 1330 listova znači manje vremena potrošenog na ponovno punjenje.

Nizak utjecaj na okoliš

Osim što omogućuje brži ispis, naša inkjet tehnologija ne treba zagrijevanje i tako smanjuje utjecaj ispisa na okoliš jer pruža niskoenergetsko rješenje uz manje potrošnog materijala. Visoka iskoristivost tinte znači manje otpada od potrošnog materijala, a ne moraju vas brinuti ni ispuštanje praha iz tonera ni emisije ozona.

Stvoren za ured

Kompatibilan je sa širokom lepezom rješenja. Povećajte produktivnost i nadzirite upotrebu pisača putem aplikacije Epson Print Admin na poslužitelju. Epson Device Admin omogućuje vam kontrolu, analizu i upravljanje za vaše pisače, a uz Document Capture Pro možete upravljati naprednim funkcijama Push skeniranja. Iskoristite prednosti rješenja naših partnera kao što su Nuance, PaperCut i Y Soft koja se mogu prilagoditi u skladu s vašim specifičnim poslovnim potrebama.

Glavne značajke

  • Niski troškovi uporabe Iskoristite prednosti niskih ukupnih troškova vlasništva
  • Kratko vrijeme ispisa prve stranice 4,8 s pri crno-bijelom ispisu i 5,3 s pri ispisu u boji iz načina pripravnosti
  • Velike brzine skeniranja Automatski ulagač papira brzine 60 ipm za obostrano skeniranje u jednom prolazu
  • Smanjite svoj utjecaj na okoliš Mala potrošnja energije smanjuje emisiju CO2, a nema ni emisije ozona
  • Mogućnost upotrebe sa širokom lepezom rješenja Softver za upravljanje ispisom i skeniranjem

Preuzmite dodatne informacije

BIJ Range CEE PDF
Modeli serije

Otkrijte ostale proizvode u seriji

Dodatna oprema

Dodatna oprema

Paper Management

Paper Management

Proizvod
Potrošni materijal

Epson tinte razvijene su za besprijekoran rad s Epsonovim pisačima kako bi se osigurao jasan tekst otporan na razmazivanje koji će trajati generacijama.

Mogućnosti proširenog jamstva uz CoverPlus

CoverPlus nudi brz, pouzdan servis za Epsonove proizvode.

Proizvod
Podrška

Podrška

Trebate podršku?

Preuzmite najnovije upravljačke programe