WorkForce Pro WF-C8610DWF Series

Poslovni tintni višefunkcijski A3
Visokopouzdani A3 poslovni tintni višefunkcijski uređaj drži troškove na minimumu, a produktivnost visokom, uz kratko vrijeme do kraja ispisa prve stranice (FPOT) za male i sred. velike radne skupine.
Smanjite račune za električnu energiju, nepovoljan utjecaj na okoliš i poboljšajte reputaciju u smislu korporativne društvene odgovornosti (CSR) dok ostvarujete rezultate za svoje poslovanje. Ovaj pisač ne samo da brzo ispisuje svakodnevne A4 dokumente, već ujedno nudi široki asortiman primjena A3 dokumenata, kao što su brošure za upotrebu u tvrtki, radne verzije brošura za lekturu, proračunske tablice u Excelu, građevinske planove, radne listove za učionice, brošure i još mnogo toga.
WorkForce Pro WF-C8610DWF Series
Pregled

Pregled

Uštedite novac

Uz ovaj uređaj konstruiran za radne skupine, vaša tvrtka može izbjeći skrivene gubitke u produktivnosti zaposlenika povezane s centraliziranim ispisom. Dodatno snizite troškove rjeđom zamjenom potrošnog materijala uz inovativni sustav opskrbe tintom, što pomaže u postizanju konkurentnih ukupnih troškova upotrebe (TCO). Uslijed niske potrošnje energije, smanjuju se računi za električnu energiju, dok jednostavni i efikasni mehanizam tinte zahtijeva manje zamjenskih dijelova.

Visoka produktivnost i niska intervencija

Više nema dugog čekanja na ispis dokumenata jer nije potrebno čekati zagrijavanje pisača, uz kratko vrijeme ispisa prve stranice (FPOT) koje iznosi 5,5 sekundi. Ispisujte do 5800 stranica jednobojno i 4600 u boji bez zamjene potrošnog materijala uz velike spremnike s tintom1. Ispisujte na širokom nizu medija, uključujući reciklirani papir, sjajne medije, omotnice i naljepnice.

Smanjite svoj utjecaj

Iskoristite prednosti niske potrošnje energije zahvaljujući tehnologiji tintnog ispisa koja ne proizvodi toplinu ni CO. Usto, potrebno je manje dodatnih zamjenskih dijelova, poput grijača, bubnjeva, razvijača itd., što nije slučaj kod laserskih pisača.

Stvoren za ured

Niz softvera i alata pruža sigurne opcije za ispis, omogućujući učinkovito skeniranje i pomažu u upravljanju uređajima na daljinu. NFC i bežična spojivost također podržavaju ispis s mobilnih uređaja. A zahvaljujući svojem sučelju i dodirnom zaslonu zasnovanim na pametnim telefonima, intuitivan je za upotrebu.

Glavne značajke

  • Uživajte u pogodnostima A3 ispisa Ispisujte brošure za upotrebu u tvrtki, radne verzije brošura, proračunske tablice i još mnogo toga
  • Ekološki prihvatljiv Smanjite potrošnju električne energije i negativan utjecaj na okoliš
  • Uštedite novac Dodatno smanjite troškove rjeđom zamjenom potrošnog materijala
  • Uštedite vrijeme Automatski obostrani ispis, skeniranje, kopiranje i slanje faksova
  • Stvoren za ured Pigmentne tinte DuraBrite Pro

Preuzmite dodatne informacije

BIJ Range CEE PDF
Modeli serije

Otkrijte ostale proizvode u seriji

Dodatna oprema

Dodatna oprema

Paper Management

Paper Management

Proizvod
Potrošni materijal

Epson tinte razvijene su za besprijekoran rad s Epsonovim pisačima kako bi se osigurao jasan tekst otporan na razmazivanje koji će trajati generacijama.

Razno
Proizvod
Izdašnost
Izdašnost:
4.600 str. cijan
Izdašnost:
5.800 str. crna
Izdašnost:
1.700 str. magenta
Izdašnost:
1.700 str. cijan
Izdašnost:
1.700 str. žuta
Izdašnost:
2.900 str. crna
Izdašnost:
4.600 str. magenta
Izdašnost:
4.600 str. žuta
Mogućnosti

Odaberite iz široke ponude mogućnosti i dodatne opreme.

Proizvod
Mogućnosti proširenog jamstva uz CoverPlus

CoverPlus nudi brz, pouzdan servis za Epsonove proizvode.

Proizvod

Napomene: