SC-S60610

Produktivan signage pisač
Proširite svoje mogućnosti uz ovaj precizan, produktivan pisač za signage i display aplikacije vrhunske kvalitete
Ovaj pisač korisnicima omogućuje novi način produkcije aplikacija od jednostavnog signagea do vrhunskih displaya i dekora na nizu podloga. Svaku komponentu dizajnirao je i proizveo Epson kako bi se osigurao besprijekoran rad i ispisi profesionalne kvalitete.
SKU: C11CE46302A0
Pregled

Pregled

Preciznost

Proizvodnja s nepobitnom preciznošću zahvaljujući sofisticiranom sustavu rukovanja podlogama za vodeću izvedbu u klasi. Pisač se odlikuje visokonaprednim sustavom automatskog nadzora napetosti (AD-ATC), valjcima za ulaganje širokog promjera i antistatičkim, fleksibilnim tlačnim valjcima za optimizaciju ulaganja i preciznost.

Kvaliteta

Uz najnoviju generaciju dvostrukih Epsonovih ispisnih glava PrecisionCore TFP, SC-S60610 proizvodi vrhunske, precizno ispisane primjerke vrhunskih boja i jasnoće. Zajedno s novim tintama Epson UltraChrome GS3 korisnici mogu proizvesti široki niz iznimno preciznih boja. Poboljšanje kvalitete na nizu podloga moguće je zahvaljujući vrhunskom načinu rada precizne točke.

Produktivnost

Automatizirano održavanje ispisne glave i sustav sakupljanja raspršene tinte jamče dosljedan ispis uz maksimalan neprekidni rad.

Servis i podrška

Ako iskrsne problem, Epson pruža standardno dvogodišnje jamstvo. Za one koji žele i dalje koristiti prednosti Epsonovog vrhunskog servisa i podrške, opcije produženja jamstva također su dostupne.

Glavne značajke

  • Precizan i točan ispis Sustav automatskog nadzora napetosti (AD-ATC) koji je vodeći u klasi, sofisticirano ulaganje medija
  • Visokokvalitetni ispisi Najnovija generacija ispisnih glava PrecisionCore TFP i tinte UltraChrome GS3
  • Niz kreativnih primjena Ispisujte na podlogama kao što je prozirna folija, vinil, platno i foto papir
  • Povećajte produktivnost Automatizirano održavanje ispisne glave i zaštitne ploče, sustav sakupljanja raspršene tinte
  • Izvanredan servis i podrška Standardno dvogodišnje jamstvo s dostupnim mogućnostima produženja jamstva

Preuzmite dodatne informacije

SC-S60610 Tehnički podaci / brošura PDF
Dodatna oprema

Dodatna oprema

Potrošni materijal

Epson tinte razvijene su za besprijekoran rad s Epsonovim pisačima kako bi se osigurao jasan tekst otporan na razmazivanje koji će trajati generacijama.

Razno
Proizvod
Izdašnost
Mogućnosti

Odaberite iz široke ponude mogućnosti i dodatne opreme.

Proizvod
Podrška

Podrška

Trebate podršku?

Preuzmite najnovije upravljačke programe