Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets

Dvostrani papir za tintni pisač
Udahnite život svojim grafikama i tekstovima uz naš dvostrani papir za tintni pisač fotografske kvalitete. Zahvaljujući većoj debljini, ovaj je papir odličan za dvostrano ispisivanje, a naročito je dobar izvor za dokumente koji sadržavaju mnogo slika. Matirani završni sloj daje mu vrhunski izgled, pogodan za ispis posebnih dokumenata.
SKU: C13S400059
Double-Sided Photo Quality Inkjet Paper - A4 - 50 Sheets
Pregled

Pregled

Kvalitetni rezultati

Poslu posvećujete puno pažnje, pa zašto ga ne biste predstavili u najboljem mogućem svijetlu uz naš dvostrani, matirani, bijeli papir fotografske kvalitete od 120 g/m2 za tintne pisače. Ovaj glatki i profinjeni papir osmišljen je za ispis detaljnih, visokokvalitetnih slika u boji i preciznog, jasnog teksta, čak i na dvostranim ispisima. Možete računati na to da će ispisati izvanredne biltene, letke, brošure i još mnogo toga.

Optimizirano za Epsonove pisače

Epsonove tinte i papiri predviđeni su za upotrebu s Epsonovim pisačima. Na taj način uvijek se postižu najbolji rezultati.

Sjajni za svaki pisač

Naši papiri ostvaruju sjajne rezultate s pisačima i tintama drugih proizvođača, tako da svi mogu iskoristiti prednosti Epsonove stručnosti.

Kompatibilnost

Kompatibilne glavne jedinice

Modeli u nastavku kompatibilni su s jednim ili više proizvoda iz te linije. Za više pojedinosti slijedite veze u nastavku ili pogledajte priručnik za vaš proizvod.